Set Craft Series Pils Dry Hops 2,2kg Mangrove Jack´s koncentrát


Tradičný Český Pilsner s chmeľom Saaz ktorý obohacuje o ostrú strednú horkosť. Rezný a suchý s čistou chuťou horkosti, ktorá príjemne osvieži. Alcohol 4,5% alc. Dávka 23l piva
- KódS010580
- Hmotnost4,4 kg
- VýrobceMangrove Jack´s
- pivní stylPilsner
- barvaSvětlé
- stupňovitost °12
- alkohol vol.%5.3
- způsob kvašeníSvrchně
- objem várky23
-
Popis
-
Dotazy 0
-
Video 1
-
Články 0
-
Hodnocení 20
Craft serie Mladinový koncentrát PILS
mladinový koncentrát na výrobu vrchne kvaseného piva typu Pils
- svetoznáme vrchne kvasené pivo štýlu Pilsner s vysokou horkosťou priľnutou na poschodí a príjemnou chmeľovou arómou, ktorá pivu dodá suché chmelenie.
- súčasťou balenia sú v dvojitom obale balenia kvasnice M54 Californian Lager.
- Mladinový koncentrát je zabalený v kvalitnom vaku z tvrdej fólie.
- Každý sáčok je naplnený za studena s využitím najmodernejších technológií dusíka pre poskytnutie maximálneho bezpečia pred kontamináciou výrobku.
- Postup plnenia pri nízkych teplotách si zachováva delikátnu chuť a vôňu.
Vlastnosti:
Horkosť IBU 3-5
alkohol 4,5% alc.
farba zlatá
chmeľ: Saaz 28g
Návod na prípravu:
Vyčistite a sterilizujte celé vybavenie.
Odoberte sáčok s kvasnicami zo spodu sáčku a zatiaľ ho odložte bokom.Postavte sáčok do horúcej vody na 15 minút.
Otvorte sáčok a nalejte extrakt do sterilizovanej fermentačnej nádoby.
Uvarte 3L vody a pridajte ich do fermentačnej nádoby. Pridajte dávku kvasných cukrov a dôkladne miešajte, kým sa nerozpustí.
Dolejte až 23litre studenej vody a premiešajte. Kontrolujte teplotu vody, až padne pod 25 ° C, tak môžete pridať kvasinky a dôkladne premiešať.
Uzavrite fermentačnú nádobu a kvasnú zátku naplňte vodou.
Fermentácia: Umiestnite fermentačnú nádobu na ľahko umývateľný povrch, je bežné že počas prvých dvoch dní vypenie; Uistite sa, že sa jeho teplota pohybuje okolo 20-25 ° C po dobu aspoň 8 dní.
Stočte pivo do fliaš alebo súdka. Pred stáčaním vložte do fľaše fermentačný drops (1 ks na 0,5 l), alebo lyžičku maltózy (môžete použiť aj cukor asi 3 g na 0,5 litra). Uložte fľaše, alebo súdok na teplom mieste (21-27 ° C) po 10 dní, kedy prebieha sekundárna fermentácia.
Presuňte fľaše na chladné miesto po najmenej 21 dní, do okamihu, než je pivo čisto a kvasnice usadené na dne. Po vychladení je pivo pripravené na konzumáciu, napriek tomu odporúčame ponechať, aspoň 3 mesiace ležať.
0 Dotazy
- Velký výběr.
- Balení počítá s křehkým obsahem
- Rychlé odeslání a doručení.
- Nic mě nenapadá
- paráda ok
- Respektuje požadavky zákazníka
- Zboží dodáno dle požadavku
- Přesné včasné vyřízení objednávky
- Rychlé dodání
- Přemýšlejí, zda doplnit objednávku
- Rychlé dodání
- Moc příjemná paní na zákaznické poradně,já být svobodný
- Dodání brzy a bez problémů
- rychlost vyřízení objednávky
- ceny
- šíře sortimentu