Craft Series Pils Dry Hops 2,2kg Mangrove Jack´s koncentrát




Tradičný Český Pilsner s chmeľom Saaz ktorý obohacuje o ostrú strednú horkosť. Rezný a suchý s čistou chuťou horkosti, ktorá príjemne osvieži. Alcohol 4,5% alc. Dávka 23l piva
- Kód010580
- EAN9421025514272
- Hmotnost2,2 kg
- VýrobceMangrove Jack´s
- pivní stylRed Ale
- barvaJantarové
- stupňovitost °12
- alkohol vol.%5.3
- způsob kvašeníSvrchně
- objem várky23
-
Popis
-
Dotazy 0
-
Video 1
-
Články 0
-
Hodnocení 20
Craft serie Mladinový koncentrát PILS
mladinový koncentrát na výrobu vrchne kvaseného piva typu Pils
- svetoznáme vrchne kvasené pivo štýlu Pilsner s vysokou horkosťou priľnutou na poschodí a príjemnou chmeľovou arómou, ktorá pivu dodá suché chmelenie.
- súčasťou balenia sú v dvojitom obale balenia kvasnice M54 Californian Lager.
- Mladinový koncentrát je zabalený v kvalitnom vaku z tvrdej fólie.
- Každý sáčok je naplnený za studena s využitím najmodernejších technológií dusíka pre poskytnutie maximálneho bezpečia pred kontamináciou výrobku.
- Postup plnenia pri nízkych teplotách si zachováva delikátnu chuť a vôňu.
Odporúčaná surogácia na 1. dávku (prídavok kvasného cukru) 1,2 kg sladový výťažok
Vlastnosti:
Horkosť IBU 3-5
alkohol 4,5% alc.
farba zlatá
chmeľ: Saaz 28g
Vyrobíte 23l
Návod na prípravu:
Vyčistite a sterilizujte celé vybavenie.
vyberte vrecko kvasníc a chmeľu z dvojitého obalu koncentrátuPostavte sáčok do horúcej vody na 15 minút.
Otvorte sáčok a nalejte extrakt do sterilizovanej fermentačnej nádoby.
Uvarte 3L vody a pridajte ich do fermentačnej nádoby. Pridajte dávku kvasných cukrov a dôkladne miešajte, kým sa nerozpustí.
Dolejte až 23litre studenej vody a premiešajte. Kontrolujte teplotu vody, až padne pod 25 ° C, tak môžete pridať kvasinky a dôkladne premiešať.
Uzavrite fermentačnú nádobu a kvasnú zátku naplňte vodou.
Fermentácia: Umiestnite fermentačnú nádobu na ľahko umývateľný povrch, je bežné že počas prvých dvoch dní vypenie; Uistite sa, že sa jeho teplota pohybuje okolo 20-23 ° C po dobu aspoň 6 dní.
Chmelenie za studena (dry hopping): Po 7 dňoch skontrolujte hustotu použitím hustomeru. Pokiaľ je MH 1.020 (pre dextrózu) alebo 1.025 (pre sladový výťažok), alebo nižší, pridajte chmeľ. NEMIEŠAJTE (chmeľové častice sa rozpadnú a rozprestrie samé). Po pridaní chmeľu uzavrite FN a pokračujte vo fermentácii aspoň 2-3 dni.
Stočte pivo do fliaš alebo súdka. Pred stáčaním vložte do fľaše fermentačný drops (1 ks na 0,5 l), alebo lyžičku maltózy (môžete použiť aj cukor asi 3 g na 0,5 litra). Uložte fľaše, alebo súdok na teplom mieste (20-23 ° C) po 14 dní, kedy prebieha sekundárna fermentácia.
Presuňte fľaše na chladné miesto po najmenej 7 dní, do okamihu, než je pivo čisto a kvasnice usadené na dne. Po vychladení je pivo pripravené na konzumáciu, napriek tomu odporúčame ponechať, aspoň 2 mesiace ležať.
0 Dotazy
- rychlé apřesné
- přehlednost, jednoduchost objednání
- rychlost doručení
- spokojenost,vse co potrebuju k dohledani na jednom miste ...
- široký výběr nápojů
- prodej výčepního příslušenství
- rychlost - spolehlivost
- Rychlost, ochota, profesionální přístup
- Rychlá doprava, vstřícnost při řešení problémů.
- Žádná
- Kvalitni a rychlý přístup, rozsah služeb
- fofr, fofr, a ještě jednou fofr
- zkušená, ochotná a milá obsluha
- Úžasné jednání ohledně vyřízení výměny zboží. Mou chybou objednáno, ale ze strany Pivoteka.CZ bylo úžasné jednání.
- Jako vždy super, výběr + rychlost doručení...
- rychlost vyřízení objednávky
- Rychlost
- Dostatek zboží , dobré ceny
- Kvalitni zbozi a rychle dpdani.