Set Craft Series Irish Red Ale 2,2Kg Mangrove Jack´s koncentrát


Remeselný rad mladinového koncentrátu, vrchne kvasený špeciál typu Red ALE. Alcohol 4,3% alc. Dávka 23l piva
- KódS010582
- Hmotnost4 kg
- VýrobceMangrove Jack´s
- pivní stylRed Ale
- barvaJantarové
- stupňovitost °12
- alkohol vol.%4.9
- způsob kvašeníSvrchně
- objem várky23
-
Popis
-
Dotazy 0
-
Video 1
-
Články 0
-
Hodnocení 20
Craft serie Mladinový koncentrát Red Ale so studeným chmelením
- Jantárový vrchne kvasený špeciál typu Red Ale s ovocnými tónmi a karamelovou chuťou typickou pre tento pivný štýl.
- polotmavé vrchne kvasené pivo s ovocnými tónmi, a príjemnou chmeľovou arómou a suchou horkosťou.
- súčasťou balenia sú v dvojitom obale balenia kvasnice M36 Liberty Bell Ale.
- Mladinový koncentrát je zabalený v kvalitnom vaku z tvrdej fólie.
- Každý sáčok je naplnený za studena s využitím najmodernejších technológií dusíka pre poskytnutie maximálneho bezpečia pred kontamináciou výrobku.
- Postup plnenia pri nízkych teplotách si zachováva delikátnu chuť a vôňu.
Vlastnosti:
Horkosť IBU 18-24
alkohol 4,3% alc.
farba jantárová
chmeľ: Goldings
kvasnice: M36 Liberty Bell Ale
Návod na prípravu:
Vyčistite a sterilizujte celé vybavenie.
Odoberte sáčok s kvasnicami zo spodu sáčku a zatiaľ ho odložte bokom.Postavte sáčok do horúcej vody na 15 minút.
Otvorte sáčok a nalejte extrakt do sterilizovanej fermentačnej nádoby.
Uvarte 3L vody a pridajte ich do fermentačnej nádoby. Pridajte dávku kvasných cukrov a dôkladne miešajte, kým sa nerozpustí.
Dolejte až 23litre studenej vody a premiešajte. Kontrolujte teplotu vody, až padne pod 25 ° C, tak môžete pridať kvasinky a dôkladne premiešať.
Uzavrite fermentačnú nádobu a kvasnú zátku naplňte vodou.
Fermentácia: Umiestnite fermentačnú nádobu na ľahko umývateľný povrch, je bežné že počas prvých dvoch dní vypenie; Uistite sa, že sa jeho teplota pohybuje okolo 20-25 ° C po dobu aspoň 8 dní.
Stočte pivo do fliaš alebo súdka. Pred stáčaním vložte do fľaše fermentačný drops (1 ks na 0,5 l), alebo lyžičku maltózy (môžete použiť aj cukor asi 3 g na 0,5 litra). Uložte fľaše, alebo súdok na teplom mieste (21-27 ° C) po 10 dní, kedy prebieha sekundárna fermentácia.
Presuňte fľaše na chladné miesto po najmenej 21 dní, do okamihu, než je pivo čisto a kvasnice usadené na dne. Po vychladení je pivo pripravené na konzumáciu, napriek tomu odporúčame ponechať, aspoň 3 mesiace ležať.
0 Dotazy
- Rychlost.
- Výborná chuť
- Šikovné balení
- Dodáno i s chmelem pro chmelení za studena
- Podle mých přátel je toto nejoblíbenější pivo z mladinového koncentrátu, co jsem dělal
- rychlost
- velký výběr
- Bezproblémový obchod
- Nevím
- vše velmi rychlé
- Přehlednost e-shopu
- Rychlost a kvalita dodávky
- rychle dodani,max spokojeost. Doporučuji
- Perfektně zabaleno
- Velice rychle dodáno
- Zboží odpovídalo popisku
- kvalita zboží moc dobrá
- nic
- Super výběr
- Bleskové doručení
- Rychlost kvalita
- rychlost dodání
- velký výběr produktů