Jablkový cider s čiernym bazom a limetkou Mangrove Jack´s koncentrát 2,4kg


Jablkový koncentrát s limetkou a bazou pre domácu výrobu kvalitného cideru
- Kód010585
- EAN9421025514289
- Hmotnost2 kg
- VýrobceMangrove Jack´s
- výrobceMangrove Jack´s
- barvaSvětlé
- objem várky23
-
Popis
-
Dotazy 0
-
Video 1
-
Soubory 1
-
Články 0
-
Hodnocení 20
Jablkový koncentrát s limetkou a bazou pre domácu výrobu kvalitného cideru.
Každá najkvalitnejšia odroda jabĺk, bola lisovaná a pomocou najmodernejších výparníkov zbavený vody a plnený do vrecka vynikajúcich na uchovanie kvalitných koncentrátov. Všetko toto úsilie zaisťuje zachovanie prirodzenej chuti ovocia.
- Každá z odrôd starostlivo vybraných jabĺk je použitá na výrobu koncentrátu cider.
- S týmto koncentrátom ste schopní vyrobiť doma kvalitný Cider ako odborník.
- Ovocie je lisované az kvalitnej jablčnej šťavy pomocou špeciálnych výparníkov zbavený vody, aby ste doma mohli dokončiť čo odborníci začali.
- naozajstný milovník ciderov ocenia tento domáci nepasterizovaný prírodný cider
- vrecko obsahuje dvojitý pláš't. Vo vnútornom ja samotný koncentrát av dvojitom plášti obalu sú uchované kvalitné kvasnice na výrobu kvalitného cideru
kvasné cukry a drops nie sú súčasťou
Objem várky (odporúčaný): 23l
Obsah alkoholu: 5,2% (pri surogácii 1 kg/23l)
Čistá váha koncentrátu: 2,4 Kg
Návod na použitie:
Vyčistite a sterilizujte celé vybavenie.
Odoberte vrecko s kvasnicami z vnútornej časti dvojobalu vrecka a zatiaľ ho odložte bokom.
Postavte vrecko do horúcej vody na 15 minút.
Otvorte vrecko a nalejte extrakt do sterilizovanej fermentačnej nádoby.
Uvarte 3L vody a pridajte ich do fermentačnej nádoby. Pridajte 1kg dextrózy a dôkladne miešajte, kým sa nerozpustí.
Dolejte až 23litre studenej vody a premiešajte. Kontrolujte teplotu vody, až padne pod 24 ° C, tak môžete pridať kvasinky a dôkladne premiešať.
Uzavrite fermentačnú nádobu a kvasnú zátku naplňte vodou.
Fermentácia: Umiestnite fermentačnú nádobu na ľahko umývateľný povrch, je bežné že počas prvých dvoch dní vypenie; Uistite sa, že sa jeho teplota pohybuje okolo 18-24 ° C po dobu aspoň 6 dní. Akonáhle prestane kvasná zátka prebublávať fermentácia je ukončená.
Stočte pivo do fliaš alebo súdka. Pred stáčaním vložte do fľaše fermentačný drops (1 ks na 0,5 l), alebo lyžičku maltózy (môžete použiť aj cukor asi 3 g na 0,5 litra). Uložte fľaše, alebo súdok na teplom mieste (18-24 ° C) po 5 dní, kedy prebieha sekundárna fermentácia.
Presuňte fľaše na chladné miesto po najmenej 7 dní, do okamihu, než je pivo čisto a kvasnice usadené na dne. Po vychladení je pivo pripravené na konzumáciu, napriek tomu odporúčame ponechať, aspoň 21 dní ležať.
0 Dotazy
Návod koncentrát cider | Formát.pdf | Velikost 0.951 MB | Stáhnout |
- Nízká cena
- Rychlost dodání
- perfektní a rychlá komunikace.
- nemám
- široký výběr všeho možného pro domopivovarníky
- spolehlivost a rychlost
- Opravdu velký výběr, rychlost nachystání nadprůměrná.
- Rychlé dodání
- Rychlá a milá komunikace
- Široký výběr
- bez českého návodu
- Jednoznačně skvělý
- Nakupuji zde pravidelne a velmi rad
- Personal je skvely
- Velky vyber zbozi (e-schop)
- Zbozi po objednani bleskove nachystano (srotovani sladu)
- Rychlost dodání, kvalifikované informace o zbozi
- OK