Cider Mangrove Jack´s jablkový koncentrát 2,4kg


Jablkový koncentrát na výrobu domáceho cideru
- Kód010508
- EAN9421025510670
- Hmotnost2,4 kg
- VýrobceMangrove Jack´s
- barvaSvětlé
- objem várky23
-
Popis
-
Dotazy 0
-
Video 1
-
Soubory 1
-
Články 0
-
Hodnocení 20
Jablkový koncentrát na domácu výrobu kvalitného cideru.
- Najkvalitnejšia odroda jabĺk, lisovaná pomocou najmodernejších lisov a na najmodernejších odparníkoch zbavená vody.
- plnené do vrecka vynikajúcich na uchovanie kvalitných koncentrátov v ochrannej atmosfére.
- Všetko toto úsilie zaisťuje zachovanie prirodzenej chuti ovocia na výrobu kvalitného ovocného cideru.
- sáčok obsahuje dvojitý pláš't. Vo vnútornom ja samotnom koncentráte av dvojitom plášti obalu sú uchované kvalitné kvasnice na výrobu kvalitného cideru
kvasné cukry a drops nie sú súčasťou
Objem várky (odporúčaný): 23l
Obsah alkoholu: 5,2 % (pri surogácii 1 kg/23l)
Čistá váha koncentrátu: 2,4 Kg
Návod na použitie:
Vyčistite a sterilizujte celé vybavenie.
Odoberte sáčok s kvasnicami z vnútornej časti dvojobalu sáčku a zatiaľ ho odložte bokom.
Postavte sáčok do horúcej vody na 15 minút.
Otvorte sáčok a nalejte extrakt do sterilizovanej fermentačnej nádoby.
Uvarte 3L vody a pridajte ich do fermentačnej nádoby. Pridajte 1kg dextrózy a dôkladne miešajte, kým sa nerozpustí.
Dolejte až 23litre studenej vody a premiešajte. Kontrolujte teplotu vody, až padne pod 24 ° C, tak môžete pridať kvasinky a dôkladne premiešať.
Uzavrite fermentačnú nádobu a kvasnú zátku naplňte vodou.
Fermentácia: Umiestnite fermentačnú nádobu na ľahko umývateľný povrch, je bežné že počas prvých dvoch dní vypenie; Uistite sa, že sa jeho teplota pohybuje okolo 18-24 ° C po dobu aspoň 6 dní. Akonáhle prestane kvasná zátka prebublávať fermentácia je ukončená.
Stočte pivo do fliaš alebo súdka. Pred stáčaním vložte do fľaše fermentačný drops (1 ks na 0,5 l), alebo lyžičku maltózy (môžete použiť aj cukor asi 3 g na 0,5 litra). Uložte fľaše, alebo súdok na teplom mieste (18-24 ° C) po 5 dní, kedy prebieha sekundárna fermentácia.
Presuňte fľaše na chladné miesto po najmenej 7 dní, do okamihu, než je pivo čisto a kvasnice usadené na dne. Po vychladení je pivo pripravené na konzumáciu, napriek tomu odporúčame ponechať, aspoň 21 dní ležať.
0 Dotazy
Návod koncentrát cider | Formát.pdf | Velikost 0.951 MB | Stáhnout |
- Velice dobrý cider.
- Rychlé dodání
- Moc příjemná paní na zákaznické poradně,já být svobodný
- Dodání brzy a bez problémů
- rychlost vyřízení objednávky
- ceny
- šíře sortimentu
- Jako vždy na jedničku