Set Craft Series New Zealand Pilsner 2,2 kg Mangrove Jack´s koncentrát


Remeselný rad mladinového koncentrátu, vrchne kvasený špeciál typu New Zealand Pilsner. Alcohol 4,7% alc. Dávka 23l piva
- KódS010514
- Hmotnost4 kg
- VýrobceMangrove Jack´s
- pivní stylPils
- barvaSvětlé
- stupňovitost °12
- alkohol vol.%4.7
- způsob kvašeníSvrchně
- objem várky23
Sada obsahuje

-
Popis
-
Dotazy 0
-
Video 1
-
Články 0
-
Hodnocení 20
Craft serie Mladinový koncentrát New Zealand Pilsner za studena chmelený
- Novozélandská varianta svetoznámeho štýlu Pils so studeným chmelením
- svetlé vrchne kvasené pivo s vysokou horkosťou ulpievajúce na poschodí a príjemnou chmeľovou arómou ktoré dodáva suché chmelenie
- súčasťou balenia sú v dvojitom obale balenia kvasnice 54 California Lager.
- Mladinový koncentrát je zabalený v kvalitnom vaku z tvrdej fólie.
- Každý sáčok je naplnený za studena s využitím najmodernejších technológií dusíka pre poskytnutie maximálneho bezpečia pred kontamináciou výrobku.
- Postup plnenia pri nízkych teplotách si zachováva delikátnu chuť a vôňu.
Odporúčaná surogácia na 1. dávku (prídavok kvasného cukru) 1,7 kg sladový výťažok
Vlastnosti:
Horkosť IBU 28-36
alkohol 4,7% alc.
farba svetlá
chmeľ: Waimea, Pacific Gem a Motueka
Vyrobíte 23l
Návod na prípravu:
Vyčistite a sterilizujte celé vybavenie.
vyberte vrecko kvasníc a chmeľu z dvojitého obalu koncentrátuPostavte sáčok do horúcej vody na 15 minút.
Otvorte sáčok a nalejte extrakt do sterilizovanej fermentačnej nádoby.
Uvarte 3L vody a pridajte ich do fermentačnej nádoby. Pridajte dávku kvasných cukrov a dôkladne miešajte, kým sa nerozpustí.
Dolejte až 23litre studenej vody a premiešajte. Kontrolujte teplotu vody, až padne pod 25 ° C, tak môžete pridať kvasinky a dôkladne premiešať.
Uzavrite fermentačnú nádobu a kvasnú zátku naplňte vodou.
Fermentácia: Umiestnite fermentačnú nádobu na ľahko umývateľný povrch, je bežné že počas prvých dvoch dní vypenie; Uistite sa, že sa jeho teplota pohybuje okolo 20-23 ° C po dobu aspoň 6 dní.
Chmelenie za studena (dry hopping): Po 7 dňoch skontrolujte hustotu použitím hustomeru. Pokiaľ je MH 1.020 (pre dextrózu) alebo 1.025 (pre sladový výťažok), alebo nižší, pridajte chmeľ. NEMIEŠAJTE (chmeľové častice sa rozpadnú a rozprestrie samé). Po pridaní chmeľu uzavrite FN a pokračujte vo fermentácii aspoň 2-3 dni.
Stočte pivo do fliaš alebo súdka. Pred stáčaním vložte do fľaše fermentačný drops (1 ks na 0,5 l), alebo lyžičku maltózy (môžete použiť aj cukor asi 3 g na 0,5 litra). Uložte fľaše, alebo súdok na teplom mieste (20-23 ° C) po 14 dní, kedy prebieha sekundárna fermentácia.
Presuňte fľaše na chladné miesto po najmenej 7 dní, do okamihu, než je pivo čisto a kvasnice usadené na dne. Po vychladení je pivo pripravené na konzumáciu, napriek tomu odporúčame ponechať, aspoň 2 mesiace ležať.
0 Dotazy
- kupuji opakovaně, chuť a říz skvělá
- Velký výběr.
- Balení počítá s křehkým obsahem
- Rychlé odeslání a doručení.
- Nic mě nenapadá
- paráda ok
- Respektuje požadavky zákazníka
- Zboží dodáno dle požadavku
- Přesné včasné vyřízení objednávky
- Rychlé dodání
- Přemýšlejí, zda doplnit objednávku
- Rychlé dodání
- Moc příjemná paní na zákaznické poradně,já být svobodný
- Dodání brzy a bez problémů