Set Craft Series Helles Lager 1,8kg Mangrove Jack´s koncentrát


Remeselný rad mladinového koncentrátu, vrchne kvasený špeciál typu Hell. Alkohol 4,4% alc. Dávka 23l piva
- KódS010515
- Hmotnost4 kg
- VýrobceMangrove Jack´s
- pivní stylHelles
- barvaSvětlé
- stupňovitost °12
- alkohol vol.%4.4
- způsob kvašeníSvrchně
- objem várky23
-
Popis
-
Dotazy 0
-
Video 1
-
Články 0
-
Hodnocení 20
Craft serie Mladinový koncentrát Helles with Dry Hops
- Svetlý vrchne kvasený špeciál podľa Nemeckej receptúry piva Hell so studeným chmelením. Svetlý špeciál s náznakmi vanilkových bôbov a červeného ovocia, v chuti suchý a za studena chmelený s dvoma novozélandskými odrodami, Wakatu a Pacific Gem, pre typickú kvetinovú vôňu s vôňou limetky a korenia.
- súčasťou balenia sú v dvojitom obale balenia kvasnice M54 california Lager.
- Mladinový koncentrát je zabalený v kvalitnom vaku z tvrdej fólie.
- Každý sáčok je naplnený za studena s využitím najmodernejších technológií dusíka pre poskytnutie maximálneho bezpečia pred kontamináciou výrobku.
- Postup plnenia pri nízkych teplotách si zachováva delikátnu chuť a vôňu.
Odporúčaná surogácia na 1. dávku (prídavok kvasného cukru) 1,7 kg sladový výťažok
Vlastnosti:
Horkosť IBU 18-34
alkohol 4,4% alc.
farba: svetlá
chmeľ: waklatu a pacific gem
kvasnice: M54 california lager
ideálna teplota prvotnej fermentácie: 18-22°C
Vyrobíte 23l
Návod na prípravu:
Vyčistite a sterilizujte celé vybavenie.
vyberte vrecko kvasníc a chmeľu z dvojitého obalu koncentrátuPostavte sáčok do horúcej vody na 15 minút.
Otvorte sáčok a nalejte extrakt do sterilizovanej fermentačnej nádoby.
Uvarte 3L vody a pridajte ich do fermentačnej nádoby. Pridajte dávku kvasných cukrov a dôkladne miešajte, kým sa nerozpustí.
Dolejte až 23litre studenej vody a premiešajte. Kontrolujte teplotu vody, až padne pod 25 ° C, tak môžete pridať kvasinky a dôkladne premiešať.
Uzavrite fermentačnú nádobu a kvasnú zátku naplňte vodou.
Fermentácia: Umiestnite fermentačnú nádobu na ľahko umývateľný povrch, je bežné že počas prvých dvoch dní vypenie; Uistite sa, že sa jeho teplota pohybuje okolo 20-23 ° C po dobu aspoň 6 dní.
Chmelenie za studena (dry hopping): Po 7 dňoch skontrolujte hustotu použitím hustomeru. Pokiaľ je MH 1.020 (pre dextrózu) alebo 1.025 (pre sladový výťažok), alebo nižší, pridajte chmeľ. NEMIEŠAJTE (chmeľové častice sa rozpadnú a rozprestrie samé). Po pridaní chmeľu uzavrite FN a pokračujte vo fermentácii aspoň 2-3 dni.
Stočte pivo do fliaš alebo súdka. Pred stáčaním vložte do fľaše fermentačný drops (1 ks na 0,5 l), alebo lyžičku maltózy (môžete použiť aj cukor asi 3 g na 0,5 litra). Uložte fľaše, alebo súdok na teplom mieste (20-23 ° C) po 14 dní, kedy prebieha sekundárna fermentácia.
Presuňte fľaše na chladné miesto po najmenej 7 dní, do okamihu, než je pivo čisto a kvasnice usadené na dne. Po vychladení je pivo pripravené na konzumáciu, napriek tomu odporúčame ponechať, aspoň 2 mesiace ležať.
0 Dotazy
- individuální množství
- dražší dopravné z důvodu bezpečnosti
- Rychlost, splehlivost ,
- Spolehlivost
- Rychlost dodání, vše perfektní
- Nabízí možnost skoro všech dopravců v ČR
- Bohužel jsem zvolil DPD .. Vážení tuto chybu jako já nedělejte !
- rychlost expedice - okamžitě
- Skvělý obchod
- Chybí slevové kupóny
- Rychlost dodání a komunikace
- Přehledné stránky
- Kvalita zboži
- vše skladem
- rychlost expedice
- Rychlost dodání.
- Rychlost doručení
- Stručný návod v balení
- Široký výběr zboží
- Zboží bylo rychle dodáno
- Nic
- velký sortiment, příznivé ceny
- nejsem z OC, takže dojezdová vzdálenost
- perfektni komunikace vše o.k.