Set Craft Chocolate Brown Ale 2,2kg Mangrove Jack´s koncentrát


Remeselný rad mladinového koncentrátu vrchne kvasený špeciál typu Brown Ale, Alcohol 4% alc. Dávka 23l piva
- KódS010504
- Hmotnost4 kg
- VýrobceMangrove Jack´s
- pivní stylBrown ale
- barvaJantarové
- stupňovitost °11
- alkohol vol.%4
- způsob kvašeníSvrchně
- objem várky23
Sada obsahuje

-
Popis
-
Dotazy 0
-
Video 1
-
Články 0
-
Hodnocení 20
Mladinový koncentrát Chocolate Brown Ale
- mladinový koncentrát na výrobu vrchne kvaseného piva typu Brown Ale
- polotmavé vrchne kvasené pivo s ovocnými tónmi a lahodnou orechovou dochuťou.
- súčasťou balenia sú v dvojitom obale balenia kvasnice M15 Empire Ale.
- Mladinový koncentrát je zabalený v kvalitnom vaku z tvrdej fólie.
- Každý sáčok je naplnený za studena s využitím najmodernejších technológií dusíka pre poskytnutie maximálneho bezpečia pred kontamináciou výrobku.
- Postup plnenia pri nízkych teplotách si zachováva delikátnu chuť a vôňu.
Odporúčaná surogácia na 1. dávku (prídavok kvasného cukru) 1,2 kg sladový výťažok
Vlastnosti:
Horkosť IBU 26-34
alkohol 4% alc.
farba jantárová
kvasnice: M15 Empire Ale
Vyrobíte 23l
Návod na prípravu:
Vyčistite a sterilizujte celé vybavenie.
vyberte vrecko kvasníc a chmeľu z dvojitého obalu koncentrátuPostavte sáčok do horúcej vody na 15 minút.
Otvorte sáčok a nalejte extrakt do sterilizovanej fermentačnej nádoby.
Uvarte 3L vody a pridajte ich do fermentačnej nádoby. Pridajte dávku kvasných cukrov a dôkladne miešajte, kým sa nerozpustí.
Dolejte až 23litre studenej vody a premiešajte. Kontrolujte teplotu vody, až padne pod 25 ° C, tak môžete pridať kvasinky a dôkladne premiešať.
Uzavrite fermentačnú nádobu a kvasnú zátku naplňte vodou.
Fermentácia: Umiestnite fermentačnú nádobu na ľahko umývateľný povrch, je bežné že počas prvých dvoch dní vypenie; Uistite sa, že sa jeho teplota pohybuje okolo 20-23 ° C po dobu aspoň 8 dní. Akonáhle kvasná zátka prestane prebublávať, fermentácia je ukončená a môžete pokračovať ďalším krokom.
Stočte pivo do fliaš alebo súdka. Pred stáčaním vložte do fľaše fermentačný drops (1 ks na 0,5 l), alebo lyžičku maltózy (môžete použiť aj cukor asi 3 g na 0,5 litra). Uložte fľaše, alebo súdok na teplom mieste (20-23 ° C) po 14 dní, kedy prebieha sekundárna fermentácia.
Presuňte fľaše na chladné miesto po najmenej 7 dní, do okamihu, než je pivo čisto a kvasnice usadené na dne. Po vychladení je pivo pripravené na konzumáciu, napriek tomu odporúčame ponechať, aspoň 2 mesiace ležať.
0 Dotazy
- Rychlé dodání
- Moc příjemná paní na zákaznické poradně,já být svobodný
- Dodání brzy a bez problémů
- rychlost vyřízení objednávky
- ceny
- šíře sortimentu
- Jako vždy na jedničku