Piri Piri príchuť 35g Mäso Here

Ak chceš mäsu dodať viac rozmanitú chuť a nejde ti primárne o pálivosť, tak je pre teba ideálna naša piri piri zmes. Pred samotným sušením stačí ešte mäso trochu poprášiť a je to.

4,09 € 3,72 € bez DPH
Skladem
ks
Parametry
  • KódMH792
  • EAN8594185679059
  • Hmotnost0,3 kg
  • VýrobceMaso Here
  • PůvodČeská republika
  • Popis
  • Dotazy 0
  • Články 0
  • Hodnocení 20

Detailný popis produktu

Piri Piri korenie je nadstavba pre tých, ktorí chcú mäsu dodať ešte nejakú tú chuť navyše. Krájanie, základné korenie, marinovanie v octe. To všetko zostáva rovnaké. Len pred samotným sušením pridáš zmes z mäsa here a mäso získa ten správny šmrnc. Namiešali pre vás variant, ktorý je skôr miernejší.

Zloženie

zmes chilli

Domáce sušenie krok za krokom

Pre istotu ti aj tu prinášame podrobný opis toho, čo a ako musíš počas sušenia urobiť, aby si dospel do cieľa.

Krájanie

Očisti a opracuj mäso. Všetky šľachy a spojivá (jednoducho to biele) musia preč. Mäso rozkrájaj na malé, tenké kúsky. Pokiaľ máš priestrannú sušičku alebo možnosť mäso sušiť vo vise, tak pokojne krájaj dlhšie pruhy a mäso si potom budeš po usušení sekať na kúsky podľa ľubovôle.

Korenenie

Mäso sa musí vždy pred marinovaním okoreniť. Práve tu použi našu Základnú koreniacu zmes. Na 1 kilo mäsa použi 20 gramov korenia a dobre ho premiešaj s mäsom vo veľkej mise.

Marinovanie

Okorenené mäso daj do dózy, kde ho poriadne prelej naším Jablčným octom . Zavri dózu a nechaj mäso aspoň 12 hodín marinovať. Pre lepšie premiešanie môžeš dózu po pár hodinách obrátiť hore nohami, aby bolo mäso rovnomerne naložené. Ocot je skvelý konzervant a povoľuje vlákna mäsa, aby nebolo po usušení také tvrdé.

Ochutenie

Vyber namarinované mäso z dózy, nechaj odkvapkať ocot a daj ho do misy. Pokiaľ nechceš mäso s príchuťou, tento krok pokojne preskoč. V opačnom prípade siahni po našej Chilli alebo Horčičnej príchuti a na 1 kilogram surového mäsa použi 6 - 8 gramov zmesi. Môžeš však samozrejme zvoliť vlastný pomer. Korenie potom rovnomerne premiešaj s mäsom a začni ládovať sušičky.

Sušenie

Pokiaľ používaš sušičku na ovocie, tak rozprestri mäso po platoch a dohliadni na to, aby sa mäso nedotýkalo. Pokiaľ mäso sušíš v rúre, môžeš ho zavesiť na háčiky. Daj pod neho však plech, ktorý zachytí odkvapkávajúci ocot. Pokiaľ máš sušičku so zlou cirkuláciou vzduchu, pokojne po niekoľkých hodinách plata preskladaj, aby došlo k rovnomernému sušeniu.

Mäso sa suší pri nízkej teplote. Chceme ho vysušiť, nie upiecť. Pokiaľ máš radšej mäso vláčnejšie, môžeš ho vybrať už po 6-8 hodinách. Po usušení daj mäso na vzduch a nechaj ho ešte pár hodín odležať.

0 Dotazy

Super obchod
anonym, 27. 03. 2024
  • Zajímavá nabídka
Pořádnej "chlapskej" obchod ...
anonym, 27. 03. 2024
Přehledný eshop a rychlost dodání
anonym, 27. 03. 2024
  • rychlost vyřízení objednávky
anonym, 26. 03. 2024
Obchod rychle reaguje na objednávky i na další požadavky, vše běží "jak na drátkách". Naprostá spokojenost.
anonym, 26. 03. 2024
  • Solidní jednání, vstřícnost a rychlé vyřízení objednávky.
anonym, 26. 03. 2024
Ochotná paní, vše vysvětlila a poradila.
anonym, 25. 03. 2024
  • Vše OK
anonym, 25. 03. 2024
  • Obrovská rychlost dodávky objednaného zboží.
anonym, 25. 03. 2024
  • Rychlé vyřízení
anonym, 24. 03. 2024
Rychlé dodání.
anonym, 23. 03. 2024
Velmi rychlé vyřízení objednávky, skvělá komunikace, dobře zabalené, rychlé dodání
anonym, 20. 03. 2024
vše OK, objednávka rychle vyřízena a dodána
anonym, 20. 03. 2024
  • Dlouhodobá spokojenost.
anonym, 20. 03. 2024
  • ok
anonym, 19. 03. 2024
  • rychlá a perfektní spolupráce
anonym, 19. 03. 2024
Kvalifikovanou, sortiment, termín dodani...
anonym, 17. 03. 2024
  • rychle
  • spolehlivě
  • Chybí faktura v elektronické podobě.
anonym, 16. 03. 2024
Vše OK. Dobrá komunikace, rychlé dodání, dobrá cena
anonym, 14. 03. 2024
Každý nákup probíhá k mé úplné spokojenosti
anonym, 14. 03. 2024
již 18 let na trhu
Tradice od roku 2006
ŠIROKÝ SORTIMENT
5 000 položek zboží skladem
Naposledy
navštívené

Pivotéka je obchod s alkoholem

Potvrďte prosím, že je vám více než 18 let.