Mliekarenská kultúra pre Mozzarella na 10l mlieka
Spúšťacia kultúra pre dávku syra mozzarella na 10L mlieka.
- Kód013746
-
Popis
-
Dotazy 0
-
Články 1
-
Hodnocení 20
Mozzarella je tradičný taliansky syr známy svojou mäkkou a vláčnou textúrou, ktorý sa vyrába z mlieka byvolice alebo z kravského mlieka. Tento syr je obzvlášť cenený pre svoju vysokú vlhkosť a mierne slanú chuť, ktorá sa výborne hodí na použitie v šalátoch, na pizzách av mnohých ďalších talianskych jedlách.
Mozzarella
Akonáhle dosiahnete teplotu 42 ° C, pridajte základ pre mozzarellu, rozmiešajte a ako teplota spadne na 38 ° C, pridajte syridlo. Tvaroh by mal byť hotový počas 18-20 minút. Urobte prvý rez tvarohom a zmerajte pH. Vyčkajte až hodnota pH dosiahne 5.80 a potom nakrájajte do kociek. Akonáhle pH klesne na 5.10, odoberte srvátka a premiestnite tvaroh na povrch, na ktorom ho narežete do prekrývajúcich sa prúžkov. Začnite ohrievať osolenú vodu v pomere 1kg soľ na 100l vody. Ak bude horúca, ponorte jeden prúžok cesta, pokiaľ začne byť elastický, je cesto pripravené na tvarovanie. Za pomocou horúcej vody prúžky dôkladne vytvarujte do vami požadovaného tvaru. Počas tvarovania cesto dosoľte (4 lyžice na 5kg mozzarelly). Po vytvarovaní nechajte vychladnúť v studenej vode. Mozzarella je hotová po hodine v studenej vode.
Viac o výrobe syra nájdete TU
0 Dotazy
- Zajímavá nabídka
- rychlost vyřízení objednávky
- Solidní jednání, vstřícnost a rychlé vyřízení objednávky.
- Vše OK
- Obrovská rychlost dodávky objednaného zboží.
- Rychlé vyřízení
- Dlouhodobá spokojenost.
- ok
- rychlá a perfektní spolupráce
- rychle
- spolehlivě
- Chybí faktura v elektronické podobě.