Craft Series New Zeland Pale Ale 2,2kg Mangrove Jack´s koncentrát


Remeselný rad mladinového koncentrátu, vrchne kvasený špeciál typu NZ Pale Ale. Alcohol 5,3% alc. Dávka 23l piva
- Kód010516
- EAN9421025512315
- Hmotnost2,2 kg
- VýrobceMangrove Jack´s
- pivní stylRed Ale
- barvaJantarové
- stupňovitost °12
- alkohol vol.%5.3
- způsob kvašeníSvrchně
- objem várky23
-
Popis
-
Dotazy 0
-
Video 1
-
Články 0
-
Hodnocení 20
NZ Pale Ale Hop mladinový koncentrát
- Tradičné americké svetlé pivo, ale s úžasným novozélandským chmeľom. Toto pivo má sladové telo a výrazný chmeľový charakter.
- Suché chmelenie s novozélandským chmeľom Waimea a Pacifica čo pivu prináša užasnú citrusovú vôňu typickú pre pivá typu Pale Ale. Súčasťou balenia sú v dvojitom obale balenia kvasnice 44 US West Coast.
- Mladinový koncentrát je zabalený v kvalitnom vaku z tvrdej fólie.
- Každý sáčok je naplnený za studena s využitím najmodernejších technológií dusíka pre poskytnutie maximálneho bezpečia pred kontamináciou výrobku.
- Postup plnenia pri nízkych teplotách si zachováva delikátnu chuť a vôňu.
- kvasnice a chmeľ na studené chmelenie sú uchované v dvojitom obale mladinového koncentrátu ktoré sa objavia po otvorení .
Odporúčaná surogácia na 1. dávku (prídavok kvasného cukru) 1,7 kg sladový výťažok Pale Ale
Alkohol približne: 4,7%
Horkosť : IBU : 25-35
Farba :svetlá:
Dávka: 23 L
Kvasnice : M44 US West Coast
Chmeľ: Waimea a Pacifica
ideálna teplota prvotnej fermentácie: 18-22°C
Vyrobíte 23l
Návod na prípravu:
Vyčistite a sterilizujte celé vybavenie.
vyberte vrecko kvasníc a chmeľu z dvojitého obalu koncentrátuPostavte sáčok do horúcej vody na 15 minút.
Otvorte sáčok a nalejte extrakt do sterilizovanej fermentačnej nádoby.
Uvarte 3L vody a pridajte ich do fermentačnej nádoby. Pridajte dávku kvasných cukrov a dôkladne miešajte, kým sa nerozpustí.
Dolejte až 23litre studenej vody a premiešajte. Kontrolujte teplotu vody, až padne pod 25 ° C, tak môžete pridať kvasinky a dôkladne premiešať.
Uzavrite fermentačnú nádobu a kvasnú zátku naplňte vodou.
Fermentácia: Umiestnite fermentačnú nádobu na ľahko umývateľný povrch, je bežné že počas prvých dvoch dní vypenie; Uistite sa, že sa jeho teplota pohybuje okolo 20-23 ° C po dobu aspoň 6 dní.
Chmelenie za studena (dry hopping): Po 7 dňoch skontrolujte hustotu použitím hustomeru. Pokiaľ je MH 1.020 (pre dextrózu) alebo 1.025 (pre sladový výťažok), alebo nižší, pridajte chmeľ. NEMIEŠAJTE (chmeľové častice sa rozpadnú a rozprestrie samé). Po pridaní chmeľu uzavrite FN a pokračujte vo fermentácii aspoň 2-3 dni.
Stočte pivo do fliaš alebo súdka. Pred stáčaním vložte do fľaše fermentačný drops (1 ks na 0,5 l), alebo lyžičku maltózy (môžete použiť aj cukor asi 3 g na 0,5 litra). Uložte fľaše, alebo súdok na teplom mieste (20-23 ° C) po 14 dní, kedy prebieha sekundárna fermentácia.
Presuňte fľaše na chladné miesto po najmenej 7 dní, do okamihu, než je pivo čisto a kvasnice usadené na dne. Po vychladení je pivo pripravené na konzumáciu, napriek tomu odporúčame ponechať, aspoň 2 mesiace ležať.
0 Dotazy
- Poradenství ve všech oblastech, zboží připraveno k vyzvednutí dle domluvy.
- zboží dodáno včas a v pořádku
- Skvělá komunikace a domluva. Nemají s ničím problém
- Rychlost dodání
- Rychle vyřízená objednávka
- Rychlost dodání zboží.
- OK
- Perfektní komunikace, poradí, pomůžou. Perfektní sortiment, ceny mírné.
- rýchle doručenie
- široký sortiment produktov
- Vždy super obsluha
- Rychlost
- Komunikace obchodu
- Rychlost dodání
- Výběr zboží
- Super komunikace, těsně před odesláním jsem požádal o změnu zboží a ochotně mi vyhověli.
- Rychlá příprava objednávky
- Perfektní komunikace a vstřícnost při nedorozumění
- perfektní komunikace
- nic