Craft Series Juicy Session IPA 2,2kg mladinový koncentrát Mangrove Jack's
Remeselný mladinový koncentrát na výrobu domáceho kvalitného piva typu Juicy session IPA, 4,8% alkoholu pri odporúčanej surogácii. dávka 23l
- Kód010669
- EAN9421025516818
- Hmotnost2,2 kg
- VýrobceMangrove Jack´s
- pivní stylExtra stout
- barvaTmavé
- stupňovitost °11
- alkohol vol.%4
- způsob kvašeníSvrchně
- objem várky23
-
Popis
-
Dotazy 0
-
Video 1
-
Články 0
-
Hodnocení 20
Craft serie Mladinový koncentrát Juicy sessionIPA
mladinový koncentrát na výrobu vrchne kvaseného piva typu juicy sessionIPA
polotmavé vrchne kvasené pivo typu juicy session IPA súčasťou balenia sú v dvojitom obale balenia kvasnice M44 US West Coast 10g
Mladinový koncentrát je zabalený v kvalitnom vaku z tvrdej fólie.
Každý sáčok je naplnený za studena s využitím najmodernejších technológií dusíka pre poskytnutie maximálneho bezpečia pred kontamináciou výrobku.
Postup plnenia pri nízkych teplotách si zachováva delikátnu chuť a vôňu.
Vlastnosti:
Horkosť IBU 22-28
alkohol 4,8% alc.
farba jantárová
chmeľ: 50g Citra
pri výrobe je potrebné pridať 1,2kg Kvasných cukrov (maltóza, sladový výťažok)
Návod na prípravu:
1. Vyčistite a sterilizujte celé vybavenie. Odoberte sáčok s kvasnicami zo spodu sáčku a zatiaľ ho odložte bokom.
2. Postavte sáčok do horúcej vody na 15 minút.
3. Otvorte sáčok a nalejte extrakt do sterilizovanej fermentačnej nádoby.
4. Uvarte 3L vody a pridajte ich do fermentačnej nádoby. Pridajte dávku kvasných cukrov a dôkladne miešajte, kým sa nerozpustí.
5. Dolejte až 23litre studenej vody a premiešajte. Kontrolujte teplotu vody, až padne pod 25 ° C, tak môžete pridať kvasinky a dôkladne premiešať.
6. Uzavrite fermentačnú nádobu a kvasnú zátku naplňte vodou.
7. Fermentácia: Umiestnite fermentačnú nádobu na ľahko umývateľný povrch, je bežné že počas prvých dvoch dní vypenie; Uistite sa, že sa jeho teplota pohybuje okolo 20-25 ° C po dobu aspoň 6 dní.
8. Chmelenie za studena (dry hopping): Po 7 dňoch skontrolujte hustotu použitím hustomeru. Pokiaľ je MH 1.020 (pre dextrózu) alebo 1.025 (pre sladový výťažok), alebo nižší, pridajte chmeľ. NEMIEŠAJTE (chmeľové častice sa rozpadnú a rozprestrie samé). Po pridaní chmeľu uzavrite FN a pokračujte vo fermentácii aspoň 2-3 dni.
9. Stočte pivo do fliaš alebo súdka. Pred stáčaním vložte do fľaše fermentačný drops (1 ks na 0,5 l), alebo lyžičku maltózy (môžete použiť aj cukor asi 3 g na 0,5 litra). Uložte fľaše, alebo súdok na teplom mieste (21-27 ° C) po 10 dní, kedy prebieha sekundárna fermentácia.
10. Presuňte fľaše na chladné miesto po najmenej 21 dní, do okamihu, než je pivo čisto a kvasnice usadené na dne. Po vychladení je pivo pripravené na konzumáciu, napriek tomu odporúčame ponechať, aspoň 3 mesiace ležať.
0 Dotazy
- Funguje
- Zajímavá nabídka
- rychlost vyřízení objednávky
- Solidní jednání, vstřícnost a rychlé vyřízení objednávky.
- Vše OK
- Obrovská rychlost dodávky objednaného zboží.
- Rychlé vyřízení
- Dlouhodobá spokojenost.
- ok
- rychlá a perfektní spolupráce