Craft Serie Raspberry Berliner weisse 2kg Mangrove Jack´s koncentrát


Remeselný mladinový koncentrát na výrobu domáceho kvalitného piva typu Berliner Weissa, 3,6% alkoholu pri odporúčanej surogácii. dávka 23l
- Kód010688
- EAN9421025517679
- Hmotnost2,1 kg
- VýrobceMangrove Jack´s
- pivní stylSour Ale
- barvaSvětlé
- stupňovitost °10
- alkohol vol.%3.6
- způsob kvašeníSvrchně
- objem várky23
-
Popis
-
Dotazy 0
-
Video 1
-
Články 0
-
Hodnocení 20
Craft serie Mladinový koncentrát Malinový Berliner Weisse
mladinový koncentrát na výrobu vrchne kvaseného piva typu Berliner Weisse
polotmavé vrchne kvasené pivo typu Berliner Weisse súčasťou balenia sú v dvojitom obale balenia kvasnice M20 Bavarian Wheat 10g
Mladinový koncentrát je zabalený v kvalitnom vaku z tvrdej fólie.
Každý sáčok je naplnený za studena s využitím najmodernejších technológií dusíka pre poskytnutie maximálneho bezpečia pred kontamináciou výrobku.
Postup plnenia pri nízkych teplotách si zachováva delikátnu chuť a vôňu.
Vlastnosti:
Horkosť IBU 4-8
alkohol 3,6% alc.
farba tmavo ružová
pri výrobe je potrebné pridať 0,6kg Dextrózy alebo Sladového výťažku
Návod na prípravu:
1. Vyčistite a sterilizujte celé vybavenie. Odoberte sáčok s kvasnicami zo spodu sáčku a zatiaľ ho odložte bokom.
2. Postavte sáčok do horúcej vody na 15 minút.
3. Otvorte sáčok a nalejte extrakt do sterilizovanej fermentačnej nádoby.
4. Uvarte 3L vody a pridajte ich do fermentačnej nádoby. Pridajte dávku kvasných cukrov a dôkladne miešajte, kým sa nerozpustí.
5. Dolejte až 23litre studenej vody a premiešajte. Kontrolujte teplotu vody, až padne pod 25 ° C, tak môžete pridať kvasinky a dôkladne premiešať.
6. Uzavrite fermentačnú nádobu a kvasnú zátku naplňte vodou.
7. Fermentácia: Umiestnite fermentačnú nádobu na ľahko umývateľný povrch, je bežné že počas prvých dvoch dní vypenie; Uistite sa, že sa jeho teplota pohybuje okolo 20-25 ° C po dobu aspoň 8 dní.
8. Stočte pivo do fliaš alebo súdka. Pred stáčaním vložte do fľaše fermentačný drops (1 ks na 0,5 l), alebo lyžičku maltózy (môžete použiť aj cukor asi 3 g na 0,5 litra). Uložte fľaše, alebo súdok na teplom mieste (21-27 ° C) po 10 dní, kedy prebieha sekundárna fermentácia.
9. Presuňte fľaše na chladné miesto po najmenej 21 dní, do okamihu, než je pivo čisto a kvasnice usadené na dne. Po vychladení je pivo pripravené na konzumáciu, napriek tomu odporúčame ponechať, aspoň 3 mesiace ležať.
0 Dotazy
- Nízká cena
- Rychlost dodání
- perfektní a rychlá komunikace.
- nemám
- široký výběr všeho možného pro domopivovarníky
- spolehlivost a rychlost
- Opravdu velký výběr, rychlost nachystání nadprůměrná.
- Rychlé dodání
- Rychlá a milá komunikace
- Široký výběr
- bez českého návodu
- Jednoznačně skvělý
- Nakupuji zde pravidelne a velmi rad
- Personal je skvely
- Velky vyber zbozi (e-schop)
- Zbozi po objednani bleskove nachystano (srotovani sladu)
- Rychlost dodání, kvalifikované informace o zbozi
- OK